RICK VAN DER LINDEN DOOR MIEKE VAN ZUNDERT
TRANSLATION HERE | TRANSLATION ICI

 
 poster 1  poster 2  poster 3

Tijdens het concert van Ekseption 10 november in Hoogeveen en ook overdag tijdens de voorbereidingen zullen twee beeldend kunstenaars, Ivo Winnubst uit Hoogeveen en Mieke van Zundert, uit Zundert, aanwezig zijn met een expositie van hun werken en met hun schildermateriaal. Ze zullen live aan het werk zijn.

Mieke van Zundert exposeert haar serie theaterportretten, met portretten van onder meer Edsillia Rombley, Gerard van Maasakkers, Youp van 't Hek en een aantal portretten van Rick van der Linden. Op verzoek van Inez, Rick's vrouw, schilderde ze het portret van Rick, als inspiratiebron gebruikte ze daarvoor een serie video opnamen, waarvan ze zelf weer fotomateriaal schoot, en een aantal door Inez aangereikte foto's.

Deze overvloed aan materiaal leidde er toe dat het niet bij één portret bleef, maar het resulteerde daarnaast in een negenluik, waarin de diverse heel verschillende kanten van Rick van der Linden en zijn karakter worden getypeerd.

Van de schilderijen zijn ook posters gemaakt. Deze posters zijn te bestellen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De posters, full colour, op a2 formaat ( ca 42/ 62 cm) op 135 grams papier, kosten 15,00 euro per stuk. Administratie, verpakking en verzendkosten zijn 4,50 euro. Geef bij een bestelling duidelijk aan welke poster u wilt.
Voor buitenlandse bestellingen komt er 2 euro verzendkosten bij.

zie ook: Foto's Expositie